Norsk nettbutikk  |  Rask levering  Frakt fra 39,-*

Om oss

I snart 20 år har vi hjulpet over 300.000 familier ❤️

Lang erfaring som mødre, samt spennende og dokumenterte forskningsresultater gir oss nyttig informasjon i vårt arbeid med å utvikle og designe best mulige produkter.

Fantastiske tilbakemeldinger fra kunder gir oss pågangsmot og inspirasjon til å fortsette arbeidet med å nå ut til flere familier. Vi ønsker så inderlig å bidra til en tryggere og gladere hverdag for både små og store!
 


Hva skal til for å gi barn en trygg og god start i livet?

Dette spørsmålet ligger til grunn i alt vi gjør og skaper. 

Vi vet alle hvor viktig det er å gi barn kjærlighet og omsorg for å skape trygghet og glede. Men med stress og krav fra alle kanter kan følelsen av å komme til kort bli hengende over oss. 

I tillegg kommer hele verden inn via alle kanaler. Vi bombarderes av informasjon og nyheter som skaper utrygghet og frykt, både i små og store. Det er jammen ikke lett å finne roen og tryggheten vi alle så sårt trenger.

Vi som voksne har ikke bare en mulighet til å påvirke barns utvikling, men et ansvar til å gjøre dette på en god og omsorgsfull måte. 

Med et brennende engasjement for å gi barn en trygg og god start i livet, har vi utviklet og designet en rekke produkter som hjelper hele familien. 

Du kan se alle våre produkter her.

 

Sjarmtrollhilsen fra
Henriette, Anja & Eva

_

 

Presse/ omtaler

Gaselle-bedrift
Ekstra gøy er det at vi har flere ganger blitt utnevnt som «Gaselle-bedrift» i Dagens Nærlingsliv - senest i 2022.


Kalender-pikene
Finansavisen fattet interesse for historien bak gründer-eventyret Sjarmtroll.no, og i en lørdagsutgave i 2018 ble vi omtalt som «Kalender-pikene». Kanskje ikke så rart etter å ha solgt på tusenvis av kalendere til store og små.


Årlige julegaver til barn og unge
Vi har i mange år hatt gleden av å dele ut julegaver til barn som så sårt trenger litt trøst og oppmerksomhet. Tidligere har vi gitt til: Sykehusbarn, Krisesenter, Fattighuset, Hjelp oss å hjelpe, Frelsesarmeen og Refugees Welcome to Norway. Det betyr at du som handler av oss, hvert år er med å spre glede til tusenvis av små Sjarmtroll. 

Julegaver til Frelsesarmeen
Verdi: kr 100.000,-

 

Julegaver til Hjelp oss å hjelpe
Verdi: kr 30.000,-

 

Julegaver til Stiftelsen Sykehusbarn
Verdi: kr 40.000,-

 

Julegaver til Refugees welcome to Norway
Verdi: kr 175.000,-

 

Julegaver til Stitelsen Sykehusbarn
Verdi: kr 100.000,-

 

Vi ønsker dere velkommen til en enklere og gladere hverdag sammen med oss 🥰

Våre produkter