Rask levering  |  Frakt fra 39*  |  Obs: Begrenset varelager!

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvilke personopplysninger Sjarmtroll samler inn, hvordan de behandles og hvem som er ansvarlig for behandlingen av opplysningene.

I Sjarmtroll er det daglig leder som har hovedansvaret for virksomhetens behandling av personopplysninger. For å kunne levere din bestilling, er vi avhengig av å dele noen av disse opplysningene med tredjepart.

Hvorfor samler vi inn data?
Dataene blir brukt til å levere våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi god kundestøtte.

Hva samler vi inn?
Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempelvis e-post, adresse, telefonnummer og navn.

Hva gjør vi med dine data?
Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data.
Sjarmtroll selger IKKE personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss, som f.eksempel fraktleverandør.
 I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Vi behandler dine data på grunnlag av berettiget interesse eller aktivt samtykke.
Det er dine personopplysninger, og du har rett til å be om å se, oppdatere, korrigere, eller si vi skal slette dine personopplysninger.

 

Tredjeparter
Vi er avhengige av tredjeparter for å kunne levere deg varer og tjenester fra oss. Her informerer vi om alle våre tredjeparter, hvilke opplysninger vi deler med de og hva de bruker den til.

Betalingsløsninger
Når du skal fullføre et kjøp hos Sjarmtroll kan du velge mellom flere betalingsleverandører. Hver av disse er behandlingsansvarlig for personopplysningene som legges inn for å fullføre kjøpet.
Spørsmål og innsyn må rettes direkte til den aktuelle behandlingsansvarlige.

Transport
For å levere det du har kjøpt sender vi pakken din med leverandøren som er opplyst i utsjekket. For at de skal få pakken riktig frem deler vi opplysninger om hvor pakken skal sendes. Transportleverandøren er ansvarlig for riktig oppbevaring og bruk av personopplysningene.

Logistra er en EDI leverandør som Sjarmtroll kjøper etiketter til pakkene sine fra. De lagrer ingen opplysninger, men behandler personopplysninger på vegne av Sjarmtroll som står på forsendelsesetikettene.

Mystore
Mystore er leverandør av nettløsningen til Sjarmtroll og alle kundeopplysninger blir lagret i systemene til Mystore. De har tilgang til kunde- og ordreinformasjon til våre kunder. Altså Navn, adresse, epost, telefonnr og innlogginger.

Data lagres trygt og det er bare utvalgte brukere som har tilgang til nødvendig data ved å logge seg inn.

Epost
Sjarmtroll lager og sender sine nyhetsbrev i MailMojo. Når du aktivt har krysset av for at du ønsker å bli tilsendt nyhetsbrev fra Sjarmtroll har du gitt samtykke til at vi kan sende deg epost med informasjon og produkter.
MailMojo  vil da få tilgang til navn og, epost. Hvis du åpner og klikker på lenker i nyhetsbrevene du mottar, vil Mailmojo via cookies og annen sporingsteknologi kunne samle ytterligere informasjon. Informasjon om din enhet og interaksjon i eposten din: IP adresse, operativsystem, browser ID. Mailmojo vil samle data om når du har åpnet eposten og hva du har sett på/klikket på.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra Sjarmtroll. Dette gjør du nederst i nyhetsbrevene.

Crall
Crall gir oss blant annet muligheten til å tilby deg som bruker LiveChat direkte på nettsidene våre.
Crall.io samler inn med samtykke fra hver bruker epostadresser og brukerdata for Sjarmtroll, som vi kan sende nyhetsbrev til. I det du har skrevet inn eposten din hos oss, vil du få en popup som ber om tillatelse til å bruke eposten din. Data som Crall samler: e-post, navn, ip-adresse, besøksmønster, åpning av e-post, handlekurv, kundeopplysninger og ordreinformasjon.

Analyse
Google Analytics
Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester

HotJar
Hotjar er en tjeneste som tillater oss å se dine bevegelser rundt på nettsiden anonymisert. 
Dette gjør at vi bedre kan optimalisere nettbutikken og gi deg som kunde en bedre brukeropplevlse.

Markedsføring
Google Dynamic Remarketing
Vi bruker Google Dynamic Remarketing for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor Sjarmtroll.no der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg.

Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Cookies
Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.
En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Sletting
Du kan be om at personopplysninger om deg skal bli slettet, så lenge det ikke bryter med andre krav til oppbevaring som for eksempel Bokføringsloven eller andre hjemler i lov og krav fra myndigheter. Send en epost til info@sjarmtroll.no hvis du ønsker at personopplysninger skal bli slettet.

Sjarmtroll er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din data samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).