Rask levering  |  Frakt fra 39,-*  |  Høy kvalitet

5 tips til en enklere hverdag med små barn!

18.03.2019 / /
70

Hjemmehygge

Noen forslag til aktiviteter som dere kan fylle dagene med ❤️
 

1. Bilbingo - Like morsomt hjemme i stua som på biltur 👍🏻👏🏻
Visste du at man kan bruke bilbingoen som «vanlig» bingo også? Ungene kan for eksempel sitte i sofaen og late som de er på biltur. Hver av dem får tildelt ett kort og en tusj hver, imens du roper opp ett og ett bilde. Førstemann til å krysse ut 5 på rad roper «BILBINGO». Etterhvert kan du også bli med på «bilturen» og la barna lese opp etter tur. Kjempegøy!❤️
 

2. La fantasien løpe løpsk med 2 meter selvklebende papir som kan klippes og brukes til det meste. For eksempel:

  • Bilbane på vegger og gulv 🏎️

  • En søt tavle for å øve på mattestykker eller bokstaver

  • Navnskilt til barnerommene

  • Hjemmelaget paradis i stua

Moro med wall-stickers

Hørt fra en kunde: «Kjempemoro! Trodde først at det skulle være en aktivitet for barna. Men jeg har virkelig fått lekt meg jeg også! Så enkelt og så gøy.» 😊
 

3. Magnetark 
Her kan barna (med litt hjelp) lage herlige overraskelser til venner og familie. Hva med hjemmelagede bokmerker som dere kan sende i posten til noen dere er glad i? Se for deg at bestemor eller bestefar henter et brev i postkassen og ser at barnebarna har laget en så personlig gave til dem.❤️  En morsom, hyggelig og meningsfull aktivitet.

Lag bokmerker med magnetark


4. 123 Memo - Hyggelige familiespill slår aldri feil!😊

Med 123 Memo øver barna på tall og bokstaver samtidig som de spiller og koser seg. Start f.eks med tallene fra 1-3 og øk vanskelighetsgraden etterhvert. Kjempegøy! 

123 memo

Vi fikk en søt tilbakemelding fra en mamma her om dagen: 
«Jeg blir SÅ imponert over hvor god hukommelse barna mine har - særlig hun på 5. Uansett hvor mye jeg prøver, så vinner datteren min så og si hver gang. Noen ganger tar jeg henne i å smugkikke litt på kortene, men da sier jeg ifra til henne. Og så, etter n’te gang hun hadde vunnet her en dag, så kommer det fra henne: «Du kan jo kanskje jukse litt du og da, mamma? Så kanskje du faktisk klarer å vinne over meg.» Takk for den, liksom.. Selvtilliten er der i hvertfall 😅🤣». 
 

5. Lage figurer av plankebiter
Har du noen plankebiter liggende? Og noen skruer og spiker? Barna kommer til å elske å være med på å lage sine egne leker.