Rask levering  |  Frakt fra 39*  |  Obs: Begrenset varelager!

Mødrene bak Sjarmtroll.no

27.05.2020 / /
74

Alt går så fort, sa vi til hverandre for 18 år siden.

Fulltidsjobber, småbarn, avtaler, gjøremål og en klokke som bare gikk fortere og fortere. Hvor ble tiden av? Med alle de nye teknologiske hjelpemidlene skulle det bli mindre jobb og mer tid til oss selv og familien. Men neida, det motsatte skjedde. Jobb og fritid gikk i hverandre i det øyeblikket epost og internett slettet grensene for hva som var hva. En heseblesende hverdag ble gjennomført etter beste evne, men var det dette vi ønsket av småbarnstiden?
 

Sjarmtroll
 

Vi ønsket å se på verden gjennom barnas øyne. Hvordan føltes det å bli kastet inn i hastighetens tid? Og hva skulle til for å gi slipp på alt stresset og maset? Hvordan hjelpe familien å finne roen og tryggheten? Vi tittet inn i våre egne og venners liv, for å se om vi kunne finne svar. Det var da Sjarmtroll.no så dagens lys.

Dette ble begynnelsen på en lang og spennende reise. Vi ønsket å skape noe som inspirerte og motiverte hele familien. Styrken, og ikke minst engasjementet vårt, var å skape løsninger som ga en enklere og gladere hverdag! Vi startet med noen ideer på tegnebrettet. Utviklet prototyper som ble testet på familier og responsen var stor!! Tiden var inne for produksjon av vår første kolleksjon. Siden den gang har det blitt mange nye design og produkter.
 

 

Fra 2 til 3!

I starten av 2020 var Anja og jeg så heldige å få en ny mamma med på laget - Henriette! Sammen jobber vi nå med re-design, utvikling av nye produkter, samtidig som vi hele tiden ønsker å yte enda bedre service og holde tett kontakt med alle kundene våre.

Vi ønsker dere velkommen til en enklere og gladere hverdag sammen med oss!

Du kan se alle våre produkter her.

 

Sjarmtrollhilsen fra
Henriette, Anja & Eva