Rask levering  |  Frakt fra 39*  |  Obs: Begrenset varelager!

Slik forenkler du hverdagen på 1-2-3

02.12.2023 / /
165

Det er ingen tvil om at det å være småbarnsforeldre kan være både hektisk og småkaotisk. Heldigvis finnes det gode hjelpemidler som kan gjøre hverdagen enklere!


Tips 1: Bruk en Månedsplanlegger
- det forenkler hverdagen betraktelig!


Organisering:
En månedsplan gir deg og familien oversikt over alle planene for hele måneden. Dette bidrar til å redusere stresset som kommer når du har mange ulike ting å huske på.

 


Spar tid og penger:
Planlegg måltider og handleturer på forhånd, så unngår du dyre impulskjøp. Med bedre planlegging reduseres også mengden matsvinn.

 

Prioritering:
En månedsplanlegger gjør det enklere for deg å prioritere. Du kan enkelt se hva som er viktigst å få gjort og hva som kan vente til senere.

 


Bedre kommunikasjon: 
Ved å planlegge månedens middager og aktiviteter i fellesskap, styrke samholdet i familien. 

 


Fleksibilitet: 
Det er lett å legge til eller gjøre forandringer. Slik får alle i familien med seg endringene. Enkelt og greit!

 

Les mer om Månedsplanen her


Tips 2: Bruk en oppgavekalender
Å ha en kalender med oversikt over hva familien skal gjøre av husarbeid er svært nyttig:


Organisering:
En oppgavekalender hjelper med å organisere hvem som skal gjøre hva, og når. Det gjør det enklere å fordele oppgavene jevnt mellom familiemedlemmene.


Planlegging: 
Kalenderen gir en oversikt over når ulike oppgaver skal gjøres, slik at man kan planlegge tiden og unngå å bli overveldet av mye husarbeid på en dag.

 


Samarbeid og felleskap:
Kalenderen kan bidra til å forbedre kommunikasjonen mellom familiemedlemmene, ved å sørge for at alle er på samme side når det gjelder husarbeidet. Dette kan også bidra til å bygge en følelse av samarbeid og fellesskap i familien.

 


Økt effektivitet:
En oppgavekalender kan også bidra til å øke effektiviteten ved å sørge for at husarbeidet blir gjort jevnt og at ingen oppgaver blir glemt eller forsinket.

 

Mindre konflikter:
En oppgavekalender som er synlig for hele familien, kan bidra til å redusere konflikter og diskusjoner om husarbeidet. Hvis alle familiemedlemmene er klar over hvilke oppgaver som forventes av dem, er det mindre sannsynlig at noen blir oversett eller føler seg urettferdig behandlet.

 


Les mer om Oppgavekalenderen her